Babykleding Utrecht

Babykleding omgeving Utrecht van diverse topmerken

U bent op zoek naar babykleding in Utrecht of omstreken en dat treft; bij Dapper Kinderkleding te Breukelen slaagt u zeker weten! In onze kinderwinkel treft u namelijk een ruim aanbod van kinder- en babykleding in maat 50 tot en met maat 176. Kenmerkend voor onze winkel is het veelzijdige aanbod in diverse topmerken. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus niet afhankelijk van bepaalde inkoopcombinaties, zijn wij vrij om onze eigen collectie samen te stellen. Omdat wij onze klanten goed kennen, kunnen wij de collectie zo samenstellen dat er voor ieder wat wils is. Ook houden we rekening met diverse prijsklassen. Daarom kan iedereen voor babykleding in Utrecht slagen bij Dapper!

Babykleding UtrechtHippe, eigentijdse kleding

In onze kinderwinkel vindt u dus hippe, eigentijdse kleding van diverse topmerken. U kunt hierbij denken aan de volgende merken: Z8, Cars, Mexx, Gymp, Little Feet en Snooze Baby. En wanneer u toch in onze winkel bent, bekijk dan ook eens onze unieke kraamcadeaus! Ons assortiment wordt continu aangevuld waardoor een bezoekje altijd de moeite waard is. Wilt u op de hoogte blijven van onze collectie? Volg ons dan op Facebook.

Laat u verrassen door ons ruime assortiment

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kinder- en babykleding en woont u in Utrecht of omstreken? Kom dan eens een kijkje nemen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment. Wij staan voor u klaar op maandag van 13.00u tot 17.30u, op dinsdag t/m vrijdag van 10.00u tot 17.30u en op zaterdag van 10.00u tot 17.00u. Graag tot ziens!

   Contact  dapperbreukelen.nl