Kinderwinkel Mijdrecht

Kinderwinkel omgeving Mijdrecht: welkom bij Dapper!

Van harte welkom bij Dapper Kinderkleding en Kado’s. U bent op zoek naar een kinderwinkel in Mijdrecht en dat treft, want bij Dapper kunt u terecht voor een ruim aanbod aan kinder- en babykleding, leuke accessoires en unieke kraamcadeaus! Hieronder leest u meer over onze winkel.

Zowel hippe als lieve outfits

Dapper is een kinderwinkel gevestigd in Breukelen (omgeving Mijdrecht) waar u terecht kunt voor coole jongenskleding en lieve, hippe kleding voor meisjes. Wij bieden kleding aan van maat 44 tot en met maat 176. Omdat wij onafhankelijk zijn, stellen wij zelf onze collectie samen. Hierbij letten we op de laatste trends, zodat u altijd hippe, stoere kleding in handen heeft. Tevens verkopen wij uitsluitend topmerken zoals Tumble ’n Dry, Petit Bateau, Barts, Blue Rebel, Z8, Funcky XS, Jacky Luxury, Retour, Noppies, Gymp, Cars, Brand New Sweats, Losan, CeLaVi, BamBam en Claesen’s. Door een ruim assortiment aan te bieden, is er voor iedere klant wel passende kinderkleding te vinden. Dit is dan ook waar wij ons mee onderscheiden als kinderwinkel in de omgeving Mijdrecht!

Ook voor de leukste cadeaus!Kinderwinkel Mijdrecht

Naast een kinderwinkel in Mijdrecht zijn wij ook een cadeauwinkel. Wanneer u op zoek bent naar de leukste cadeaus voor kinderen mag u Dapper niet voorbijlopen! Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld wat ieder bezoek de moeite waard maakt. Wat denkt u bijvoorbeeld van stoere sportassen of leuke kettingen? Wij staan op maandag t/m zaterdag voor u klaar in onze leuke winkel, dus graag tot ziens! Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties? Volg ons dan op Facebook!

   Contact  dapperbreukelen.nl